AuroraHut®­ Igluvene

AuroraHut® on igluvene!

AuroraHut® on uraauurtavasti irti maanpinnasta oleva luksusmajoitus, joka voidaan siirtää kevyesti paikasta toiseen. Kelluvana se voidaan sijoittaa myös vesistöihin kaikkina vuodenaikoina. AuroraHut® on sertifioitu turvalliseksi veneeksi, jonka takeena on sille myönnetty CE-merkki. AuroraHut® on igluvene™, joka avaa nyt miljardien neliömetrien upeat vesialueet uudella tavalla matkailijoiden iloksi.

Vene kelluu kohteessaan omavaraisesti ympäristöä muuttamatta. Veneellä veden päällä liikkuminen ja siinä majoittuminen on laissa hyväksytty jokamiehenoikeus kaikkialla Pohjoismaissa. Kesällä AuroraHut® -igluvene™ on vähäsääskinen ja mukavan vilpoinen majoitus veden päällä ja talveksi sen voi sijoittaa jään päälle.

AuroraHutin tilapäiseen sijoittamiseen kiinteälle maalle riittää yleensä vain maanomistajan lupa. Liikuteltavana ja kerrosalaltaan vähäisenä asumuksena AuroraHut® -igluveneen™ käyttö ei maallakaan tavallisesti edellytä rakennuslupaa eikä kallista ja hidasta kaavoitusbyrokratiaa.

Ja mikä hienoa, omavaraisesti toimivan AuroraHut® majoituksen järjestäminen ei vaadi mitään perinteisen lomarakentamisen infran rakentamista eikä perustamiskustannuksia. Rahan säästymisen lisäksi luonto säästyy vesi-, viemäri- ja sähkölinjojen sekä teiden aiheuttamilta ikuisilta arvilta.

AuroraHut® -igluveneessä™ majoittuminen ennen kokemattomissa paikoissa tarjoaa jotain aivan uutta tavallisen loma-asumisen rinnalle, juuri sitä matkailijoiden unelmoimaa ja kaipaamaa vastavoimaa arkeen. Kelluva ja liikuteltava luksustason glamping-kokemus tarjoaa luonnon lähempänä kuin koskaan!

AuroraHut® soveltuu erinomaisesti myös yksityisten ihmisten käyttöön. AuroraHut® -igluvene™ on loistava keino kasvattaa kesämökkisi majoituskapasiteettia ilman lisärakentamista. Voit laittaa majoituksesi vuokralle esimerkiksi meidän Johku-palvelun tai AirBnB:n kautta ja saada lisätuloja iglu-veneelläsi! AuroraHut® -igluveneen™ hinta on alkaen 49 500€, ALV 0%.

Mikäli kiinnostuit AuroraHut® -yhteistyöstä tai yrittäjyydestä, lue lisää AuroraHut® yrittäjälle -osiosta.

~ ~ ~

+ Tilaa esite!

~ ~ ~