AuroraHut® yrittäjälle

Uusi ympärivuotinen tulolähde matkailuyrittäjille

AuroraHut® -konseptin pääosassa on liikuteltava majoitus, joka voidaan viedä luontokohteiden lähelle ja joka tuo premium-olot myös erämaiden ankarimpiin oloihin. AuroraHut -igluveneen idea on syntynyt vuosisatoja käytössä olleiden turvekammien inspiroimana. Kammit voitiin rakentaa sinne, missä niitä tarvittiin. AuroraHut® -konsepti tarjoaa matkailuyrittäjille tai sellaisiksi haluaville ympärivuotisen tulolähteen. AuroraHut® -konseptilla on helppoa ja nopeaa luoda tarpeeseen sopiva majoituskokonaisuus.

AuroraHut® -igluveneet voidaan sijoittaa yksikseen tai ryhmiksi lähelle toisiaan. Toinen igluvene voidaan esimerkiksi siirtää vanhempien igluveneen viereen lastenhuoneeksi lapsiperheen käyttöön. Ja sesongin vaihtuessa AuroraHut® liikkuu sesongin mukana helposti sinne, missä majoitusta kulloinkin tarvitaan.

  • Liikuteltavana veneenä majoitusta voi tarjota aivan uusissa paikoissa, myös veden päällä
  • Liikkuu matkailijoita houkuttavien sesonkien mukana täsmäkohteisiin, aidosti ympärivuotinen
  • Uusi mahdollisuus hyödyntää kiinnostavien luontopaikkojen ainutlaatuisuutta ja sen mukaista hinnoittelua
  • Luonto- ja muiden matkailupalveluiden tarjoaminen majoituksen lisänä on helppoa ja tuottoisaa
  • Laaja varustevalikoima kesän terasseista ja venemoottorista talven tulipaikkoihin, avantoihin ja huoltokotaan

AuroraHut® etsii kumppaneita

Etsimme nyt matkailuyrittäjiä, jotka haluavat hyödyntää luontomatkailun kasvavaa trendiä ja alueensa luontoelämyksiä ympäristöystävällisellä ja tuottoisalla tavalla. AuroraHut® majoitus sopii erinomaisesti vaikkapa porotilalliselle, jolla ei ole aiempaa matkailukokemusta, mutta hieno luontopaikka hyödyntämättömänä. Husky-yrittäjälle tarjoutuu ainutlaatuinen mahdollisuus myös majoittaa asiakkaansa. Ja majoitusyrittäjälle AuroraHut® on helppo tapa lisätä korkean käyttöasteen majoituskapasiteettia.

Keräämme kiinnostuneita, joiden kanssa rakennamme kattavan AuroraHut® -majoitusverkoston eri puolille Lappia, myös Ruotsiin ja Norjaan. Olethan mukana ensimmäisten joukossa.

AuroraHut® rahoitus

AuroraHut® -igluveneen arvonlisäveroton hinta matkailuyrittäjälle on alkaen 49 500,00 € perusvarustuksella. AuroraHut® majoitusliiketominnan aloittamiseen tarjoamme edullista leasing-rahoitusta. 60 kuukauden sopimuksella kuukausieräksi tulee vain alk. 891,00 €, alv 0%. Lisäksi tarjoamme myös osamaksurahoituksen, jonka osamaksuerän suuruus ja maksuaikataulu sovitaan aina yksilöllisesti kunkin asiakkaan kanssa erikseen.

Lisävarustelistalta löytyvät mm. majoittumis- ja keittiövarustus, terassilaituri ja sähkömoottori kesämatkailuun ja talvelle avantopalju ja lämmitettävä palju sekä tulipaikan varustus ulkokokkailuun. Helppoon ylläpitoon on tarjolla kasettisäiliöt polttoaine- ja nestetäydennyksiin ja imutyhjennyksiin. Pyydä tarkka varustesisältö myyjiltämme.

~ ~ ~

+ Tilaa esite!