Camilla Wallin – Sthlm Escape, Tukholma, Ruotsi


Igluveneemme sijaitsee Tyresössä, vain noin 20 minuutin bussi- tai automatkan päässä Tukholman keskustasta. Aloitimme AuroraHut-yhteistyökumppanuutemme yksityishenkilönä, emmekä yrityksenä. Tarjoamme asiakkaillemme ainutlaatuisen glamping-elämyksemme yksityisellä järvikiinteistöllämme Tyresön asuinalueella. Täällä meillä on yksi AuroraHut-igluvene, josta on kauniit näkymät Drevviken-järvelle ja sijaitsee lähellä Tyrestan kansallispuistoa.

Kauanko olet ollut AuroraHut-yhteistyökumppani?

Aloitimme AuroraHut-kumppanuutemme ostamalla igluveneemme ja sen on ollut meillä tämän vuoden toukokuusta eli keväästä lähtien. Innostuimme hankkimaan oman igluveneemme koska se poikkeaa niin paljon tavanomaisesta majoitusvaihtoehdoista. Kaiken lisäksi se on ympäristöystävällinen. Ekologisuus oli yksi tärkeimmistä avainasioista, kun mietimme igluveneeseen sijoittamista. Emme olisi sijoittaneet siihen, ellei se olisi ollut luonnonmukainen tuote. Meistä oli järkevää sijoittaa tuotteeseen, joka on myös omien arvojemme mukainen.

Mikä on ollut parasta AuroraHutissa?

Kaiken kaikkiaan AuroraHut yrityksenä on ollut erittäin tukea antava ja arvostamme sitä todella. Puhelun päässä on aina joku, jos tarvitsemme jotain. Myyntikontaktimme myös soittaa aika ajoin varmistaakseen, että meillä kaikki sujuu hyvin. Kaikki yrityksessä ovat todella ystävällisiä ja tukea saa nopeasti sitä, kun tarvitsee. Konsepti on hyvin harkittu ja paljon on saatu mahtumaan pieneen tilaan. Lisäksi pidämme todella siitä, miten sitä voi myös käyttää vedessä. Kun saimme igluveneen, se oli valmis vuokrattavaksi sellaisenaan. Kaikki tarvittava oli siellä valmiina niin puhdistusaineista lakanoihin. Voimme tietysti lisätä igluveneeseen oman vivahteemme esimerkiksi peitoilla tai pienillä tavaroilla, mutta kaikki tarvittavat asiat olivat käyttövalmiina. Majoituksen rinnalle on myös helppo lisätä asioita, kuten veneitä tai tulisijoja.

Millaista palautetta olette saaneet asiakkailta?

Igluvene kokonaisuudessaan on ollut uskomaton. Olemme saaneet asiakkailtamme vain positiivista palautetta ja viiden tähden arvosteluja. Ihmiset ovat hyvin yllättyneitä siitä, että olemme vain 20 minuutin päässä Tukholmasta, kun he tänne saapuessaan ovat luonnon keskellä. Asiakkaamme näyttävät pitävän kokonaisuudesta, varsinkin kun he voivat nauttia myös lisäpalveluista esimerkiksi mahdollisuudesta olla vesillä, käyttää venettämme, kajakkejamme, käydä kalassa, istua takkatulen ääressä ja katsella auringonlaskua. He näyttävät todella arvostavan koko iglukokonaisuutta. Kun vieraamme tulevat tänne, he tulevat pääasiassa iglun takia, sillä se on niin uniikki majoitusmahdollisuus. Heidän odotuksensa ovat erittäin korkealla ja he todella tulevat kokeilemaan iglua konseptina. He ovat todella pitäneet sen jokaisesta yksityiskohdasta. Yleensä tällaisia igluveneitä oletetaan olevan Lapissa tai Norjassa, joten on erittäin ainutlaatuista pitää yhtä täällä Etelä-Ruotsissa. Meillä on täällä samanlaiset edellytykset, sillä saamme myös nauttia revontulista. Iglussa ollessa näkee linnut, auringon laskun ja onnekkaana myös revontulet. Kävi meillä myös niinkin, että Alankomaista vierailleista asiakkaistamme piti kokemuksesta niin paljon, että hän otti igluvene tatuoinnin jalkaansa vierailunsa aikana. Selkeästi hänen oleskelunsa oli ikimuistoinen ja hän oli todella iloinen vierailustaan. Kaiken kaikkiaan asiakkaat näyttävät pitävän igluveneestä paljon, mikä vuorostaan ilahduttaa meitä suuresti. He myös jakavat paljon kuviaan kanssamme ja näyttävät olevan kaiken kaikkiaan erittäin tyytyväisiä. Olemme myös tehneet paljon töitä sosiaalisen mediamme eteen, Instagram ja Tiktok, ja olemmekin saaneet sen vuoksi paljon varauksia. Käytämme markkinointiin ainoastaan sosiaalista mediaamme, eikä meillä ole erillistä verkkosivua varausten tekemiseen. Tämänlaista liiketoimintaa onkin siis mahdollista ja helppoa pyörittää hyödyntäen vain omia sosiaalisen median tilejä ja Airbnb:tä. Lisäksi meillä on vieraillut useampia tunnettuja sosiaalisen median vaikuttajia, jotka ovat mainostaneet kohdettamme sosiaalisessa mediassa ja tehneet jopa vlogin vierailustaan.

Miksi suosittelet AuroraHuttia?

Voin suositella AuroraHuttia lämpimästi muille, ei pelkästään tuotetta vaan myös palvelua. Voin soittaa heille aina tarpeen tullessa ja he vastaavat aina nopeasti ja ystävällisesti. AuroraHut on erittäin asiakaslähtöinen yritys, mitä todella arvostan yrittäjänä. Mikään ei ole monimutkaista, kun se liittyy yritykseenne ja puhuitpa siellä kelle tahansa, saat heidän täyden huomionsa. Henkilökohtaisesti arvostan tätä todella.

Mitä toivotte tulevaisuudessa AuroraHut-yhteistyöltä ja millaisia uudistuksia tai uutuuksia haluaisit liiketoimintanne tueksi?

Haluaisin teidän jatkossakin antavan yrittäjille yhtä paljon tukea kuin tähänkin mennessä ja vastaavan yhtä nopeasti kuin tähänkin asti. Kun tarvitsemme jotain, voimme luottaa teihin asiassa kuin asiassa. Tuotekehitykseen liittyen olisi hienoa saada igluveneen lisäksi ns. lisäosia tai majoitukseen liitettäviä tuotteita, kuten tulisija, tuolit ja pöytä jne. Olisin ostanut nämä tuotteet teiltä, mikäli niitä olisi ollut saatavilla. Lisäksi toivoisimme uudistusta tai ratkaisua tehokkaamman jäähdytyksen kehittämiseen kesäkuumille ja kenties vahvemman moottorin, jotta igluvenettä voisi siirtää myös vahvemmilla vedenvirtauspaikoilla.