AuroraHut®­ luonto­matkailun edelläkävijä

Luontomatkailun edelläkävijä

AuroraHut® avaa nyt miljardien neliöiden upeat vesialueet uudella tavalla hyödyksi ja matkailijoiden iloksi. Aurorahut® kelluu kohteessaan omavaraisesti ympäristöä muuttamatta. Veden päällä liikkuminen ja majoittuminen on vähän käytetty jokamiehenoikeus kaikkialla Pohjoismaissa. AuroraHut® mahdollistaa tämän luontoa rasittamatta.

Kesällä AuroraHut® -igluvene™ on vähäsääskinen ja mukavan vilpoinen majoitus veden päällä ja talveksi sen voi sijoittaa jään päälle. Maallekin tilapäiseen sijoittamiseen riittää yleensä vain maanomistajan lupa. Luontoystävällinen majoittuminen luontokohteen äärelle – kohdemajoitus – on nousemassa uudeksi matkailutrendiksi. AuroraHut® tekee siitä viihtyisää. Pat. Pend. mallisuojattu.

  • 12-kulmainen lasiseinäinen ja -kattoinen neljän vuodenajan igluvene™
  • Ekologinen kahden hengen premium-majoitus siirrettävissä luontokokemusten äärelle
  • Näköalatupa, parivuode, keittiö, ruokakellari, kompostoiva wc, pilkkiaukko lattiassa
  • Käyttösähkö aurinko- ja biopolttokennoilla, lämmitys uusiutuvalla polttoaineella
  • Ei tavallista rakennuslupaa (vene, liikuteltava, alle 10 m2), ei rakentamisen luontomuutoksia eikä päästöjä

~ ~ ~

Helppo ylläpito kahden viikon huoltojaksoissa

AuroraHut® on suunniteltu huoltoystävälliseksi. Tavallinen huoltosykli on 2 viikkoa, jonka ajan polttoaine riittää kovimmillakin pakkasilla. Huoltoon kuuluu polttoaine- ja vesitankkausten lisäksi vain septin tyhjennys sekä käymäläpussien ja keittiölajitteiden keräys ja pussien vaihto.

AuroraHut® yrittäjä voi seurata tankkien tilaa ja lämpötiloja etänä omalla kännykällään varmistuakseen, että asiakkaalla on hyvät oltavat.

AuroraHut® – rakennettu kestäväksi hyödyntäen parhaita brändejä

AuroraHut® on rakennettu markkinoiden parasta tuoteosaamista tinkimättömästi etsien ja hyödyntäen. Tuotevalinnoissa on etsitty ensin kotimaisia valmistajia, joita lopulliseen tuotteeseen löytyikin kiitettävästi.

Valinnoissa korostuivat laadullinen soveltuvuus venerakentamiseen ja luotettava, pitkän elinkaaren omaava toimivuus ankarissa olosuhteissa, sekä myöskin ympäristöarvot niin tuotteiden valmistuksessa kuin materiaaleissa.

AuroraHut® -tuotteiden valmistus tapahtuu tarkan laadunvalvonnan alla omassa tehtaassa Suomessa. Annamme AuroraHut® -igluveneen rakenteille kahden vuoden takuun ja sen laitteille yhden vuoden takuut.

~ ~ ~

+ Tilaa esite!