Martin Jarve-Hotvedt – Yggdrasil Igloo Water Huts, Töcksforks, Ruotsi


Kauanko olet ollut AuroraHut-yhteistyökumppani?

Aloitimme AuroraHut-yhteistyökumppanina tammikuussa 2022. Olemme aloittaneet yritystoimintamme rauhallisesti, joten meillä ei ole ollut vielä suuria asiakasmääriä. Nettisivumme eivät ole vielä aktiiviset ja etenemme rauhassa, jotta saamme tuntumaa yritystoimintaan. Aloitimme tavallaan vaikeimmalla kaudella, sillä täällä oli paljon jäätä ja lunta. Tammikuusta eteenpäin sääolosuhteet ovat vain parantuneet ja igluvene pystyykin jo kellumaan veden varassa. Asennan pian laiturin ja moottorin paikalleen, jotta pääsemme kokeilemaan myös niitä käytännössä. Täällä on parhaillaan kaunis kevätsää ja ulkona alkaa olla jo huomattavasti lämpimämpää.

Mikä on ollut parasta AuroraHutissa?

Tämä on itseasiassa vaikea kysymys, sillä olen ollut erittäin tyytyväinen yhteistyöhön AuroraHutin kanssa heti alusta alkaen. Työntekijät ovat olleet niin avuliaita ja he ovat vastanneet kaikkiin kysymyksiini. Heille mikään ei ole ongelma, koska aina löytyy ratkaisu. Jos tarvitsen apua, sitä on aina tarjolla. Tunnen oloni todella arvostetuksi, sillä en ole missään vaiheessa tuntenut olevani yksin tai vailla apua. Olen aina saanut nopeasti vastauksen. On mahtavaa, että minulla on ollut niin suuri tuki, sillä tuote ja sen markkinat ovat minulle täysin uudet ja tuntemattomat. Olen työskennellyt suurien asiakasmäärien ja yritysten kanssa ja olette ehdottomasti huipulla asiakaspalvelun näkökulmasta. Mielestäni teillä se osa-alue toimii erinomaisesti.

Lisäksi, tuote on erittäin hyvä. Itseasiassa ostimme AuroraHut-igluveneemme ilman, että koskaan näimme sitä. Koronatilanteen vuoksi emme päässeet vierailemaan tehtaalla tai missään muuallakaan, missä olisimme voineet tutustua siihen ennen ostamista. Joten me uskoimme sanaanne. Yleensä jotain tuotetta ostaessa luot itsellesi kuvan, millainen se tulee olemaan ja saatat sen saadessasi pettyä johonkin. Kun igluvene vihdoin saapui, oletin olevani pettynyt johonkin, sillä en olettanut sen olevan tehty niin hyvillä materiaaleilla tai laadulla, kuten minulle oli luvattu. Saapuessa igluvene oli yllätyksekseni erittäin laadukas ja jokainen yksityiskohta oli tarkoin harkittu. Sillä AuroraHut ei ole ollut markkinoilla niin kauan, oletin että tuotteessa on jotain parannettavaa. Mitä igluveneeseen tulee, en ole vielä löytänyt yhtään kohtaa mikä ei toimisi. Olen erittäin vaikuttunut kaikista pienistä, hyvin ajatelluista yksityiskohdista, joita itsellä ei olisi tullut edes mieleen lisätä. Olen todella iloinen, sillä igluvene on todella hyvä kokonaisuus ja kaiken lisäksi hyvin helppo käyttää ja ylläpitää. En ole koskaan ostanut tuotetta, josta olisin ollut näin positiivisesti yllättynyt. Odotin saavani hyvän tuotteen, mutta sainkin jotain paljon parempaa. Tämä on ollut todella positiivinen yllätys.

Millaista palautetta olette saaneet asiakkailta?

Olen saanut ainoastaan huippuarvosanoja jokaiselta luonamme vierailleelta asiakkaalta. Niin majoituksesta, sängystä kuin kokonaisuudesta. Asiakkaat todella pitävät ikkunoiden luomasta 180-asteen näköalasta. He pystyvät katsomaan rajattomasti taivaalle ja luontoon. He saavat tuntemuksen luonnon helmassa nukkumisesta, mutta höystettynä ylellisyydellä.

Tapaan henkilökohtaisesti jokaisen meille tulevan asiakkaan ja vien heidät AuroraHutille. Näytän heille paikat ja kerron miten kaikki toimii. Se on se lisäarvo, tuotteen lisäksi, jonka me voimme heille tarjota tehdäksemme heidän vierailustaan entistä paremman. Olemme saaneet paljon positiivista palautetta siitä, että tapaamme heidät henkilökohtaisesti heidän saapuessa ja lähtiessä. Pyrimme aina palvelemaan heitä parhaamme mukaan. Kaikki ovat igluveneestä positiivisesti yllättyneitä, kuten olin itsekin sen saadessani.

Mitä tulee sosiaaliseen mediaan, mielestäni tällaista kohdetta ei voi ylläpitää ilman sitä, mikäli haluaa luoda yhteyden nuorempaan sukupolveen. Siitä saa niin paljon ilmaista mainontaa, jos sen tekee oikein, mikä tekee siitä entistä tärkeämpää. Saamme paljon kommentteja ja monet ovat kertoneet meille, että he todella arvostavat panostamme, sillä se tarjoaa heille enemmän kuvamateriaalia ja lisätietoa kohteesta. Ihmiset ovat todella tykänneet katsella TikTok videoitamme. Voimme näin luoda heille tarkemman kuvat siitä, mitä he voivat odottaa vierailultaan.

Toisena toisin esille sen, miten jokainen luonamme vieraillut asiakas on kertonut tulevansa takaisin ja mahdollisesti kokeilevansa majoitusta toisena vuodenaikana. Odotammekin 75% jo vierailleista asiakkaistamme palaavan tänä kesänä. Heidän mielestään kokemus on ollut niin mahtava, että voisivat tulla uudestaan, vaikka samana vuodenaikana. Siirrämme igluvenettä aina hieman, jotta palaavat asiakkaat saavat hieman erilaisen kokemuksen.
Meillä on ollut muutama asiakas silloinkin, kun sää ei ole ollut parhaimmillaan. Siitä huolimatta he ovat nauttineet vierailusta ja olleet tyytyväisiä. Asiakkaat sanoivat kokeneensa olevansa ikään kuin osana elokuvaa, kun he saivat nauttia luksusmökin lämmöstä sateen ropistessa ulkona ja alueen ollessa sumun peitossa. On todella mahtavaa, että on tällainen majoitus, jonka kausi ei ole ainoastaan toukokuusta syyskuuhun vaan mitä voi käyttää ympäri vuoden. Igluvene on erittäin helppo laittaa jäälle talvella ja ylipäätänsä liikutella paikasta toiseen. Jos asiakas on käynyt meillä jo aikaisemmin, voimme siirtää igluveneen hänelle uuteen paikkaan.

Miksi suosittelet AuroraHuttia?

Kuten jo aikaisemmin mainitsin, tuote ylitti odotukseni. Mielestäni jokainen voi helposti oppia käyttämään ja ylläpitämään sitä. Kynnys tällaisen tuotteen käytön aloittamiselle on matala, vaikka se alussa saattaakin tuntua hyvin haastavalta huipputeknologialta. Tuote on myös hyvin helppo markkinoida, sillä se todella myy itsensä. Se on jotain, mitä asiakkaat eivät ole ennen nähneet. Se on hienosti muotoiltu ja se sulautuu nätisti luontoon. AuroraHut-igluvene oli todella luonnollinen osa yrityksellemme, sillä se on todella ympäristöystävällinen eikä se jätä jälkiä luontoon. Rakastamme luontoa ja olemme erittäin tarkkoja sen käyttämisestä, sillä elämme koskemattoman luonnon ja villieläinten keskellä. Arvostan todella tuotteessa sitä, miten se ei jätä luontoon jälkiä tai myrkkyjä sitä käyttäessä.

Mitä toivotte tulevaisuudessa AuroraHut-yhteistyöltä ja millaisia uudistuksia tai uutuuksia haluaisit liiketoimintanne tueksi?

Toivon, että voimme säilyttää olemassa olevat hyvät välimme. Olen todella arvostanut sitä. Voin jo nyt sanoa suunnittelevani laajentaa yritystäni ja hankkivani tulevaisuudessa lisää AuroraHut-igluveneitä teiltä. Tavoitteemme on laajentua teidän avullanne. Toivon, että jatkatte hyviä innovaatioitanne, sillä tiellä on erittäin hyviä innovatiivisia ideoita, kuten esimerkiksi sauna, kylpytynnyri ja muut pienemmät lisäosat. Odotan innolla mitä tuleman pitää ja tulen todennäköisesti sisällyttämään uutuudet omaan liiketoimintaani. Kunhan saan liiketoimintani sujumaan, olen varmasti inventoimassa useampiin igluveneisiin.

Lisäisin vielä sen, että sillä AuroraHut on luonnossa ja sen ympäröimänä on sen ympärille helppo lisätä aktiviteetteja tai muuta toimintaa mitä me täällä Ruotsissa ja Norjassa kutsumme seikkailumatkailuksi. Se on myös asia, jota haluamme laajentaa yrityksessämme. Laajentuessamme AuroraHutin kanssa aiomme myös laajentaa asiakkaillemme tarjottavien kokemusten ja aktiviteettien määrää. Näillä tarkoitan esimerkiksi melomista ja metsästystä tai muita yritystoimintaa tukevia aktiviteetteja. Harvoin on tuotteita, joihin voin niin helposti lisätä asioita ja luoda majoituskokonaisuuden. Liiketoiminnan näkökulmasta on mahdollista ansaita paljon lisätuloja jo olemassa olevien majoitustulojen lisäksi.