The Top Experience at the top of the World
Huippukokemus maapallon huipulla

Avainhenkilöiden rekrytointi, AuroraHut®

”Nyt etsimme osaavia ammattilaisia avaintehtäviin viemään AuroraHut® -konsepti kansainvälisille matkailumarkkinoille. Katso tehtävät ja hae nyt. Tarjolla on uraauurtavaa ja mielenkiintoista työtä Lapinmatkailun keskiössä, kerran elämässä -työpaikka kovan luokan ammattilaisille”, innostaa Juha Kärkkäinen hakemaan.

Oletko intohimoinen matkailualan osaaja, joka olet jo kerännyt kokemusta työssäsi. Kokemuksestasi huolimatta et suinkaan ole urautunut, vaan olet valmis toteuttamaan uusia mahdollisuuksia globaalissa matkailumarkkinassa. Tule luomaan uraasi tekemällä AuroraHut -matkailukonseptista totta ja viemään se kansainvälisille markkinoille.

Haemme nyt:

Kasvutaitoista ja tavoitteellista

TOIMITUSJOHTAJAA

Kansainvälisen matkailumarkkinoinnin kokenutta

MARKKINOINTIJOHTAJAA

Matkailualalla vakuuttavaa näyttöä jo hankkinutta

B2B-MYYJÄÄ

Idearikasta ja yhteistyökykyistä

OHJELMAPALVELUPÄÄLLIKKÖÄ

Laita hakemuksesi yllä mainittuihin tehtäviin CV:n, suositusten ja palkkatoiveesi kera sähköpostilla osoitteeseen juha@aurorahut.com. Lisätietoa avainhenkilö-rekryistä antaa Juha Kärkkäinen, puhelin 040 068 4489 tai sähköpostilla juha@aurorahut.com.

Lisäksi haemme kokoonpanotehtäviin Ylivieskan tehtaalle

ASENTAJIA

Työssä tarvitaan tarkkuutta, täsmällisyyttä ja sorminäppäryyttä. Laita hakemuksesi yllä mainittuun asentaja-tehtävään CV:n kera sähköpostilla osoitteeseen juha@aurorahut.com. Lisätietoa asentaja-rekrystä antaa Juha Kärkkäinen, puhelin 040 068 4489 tai sähköpostilla juha@aurorahut.com.

Ammattilainen, tule mukaan kasvutarinaamme!

AuroraHut Oy

Pilaritie 2,
84100 Ylivieska, Finland
+358 40 068 4489

Postiosoite:
Sievintie 222,
84100 Ylivieska, Finland