Thomas Seppola – North Experience, Skibotn, Norja


Kauanko olet ollut AuroraHut-yhteistyökumppani?

Olen ollut AuroraHut-yhteistyökumppanina nyt puolentoista vuoden ajan. Tällä hetkellä leirissämme on viisi AuroraHut-igluvenettä. Lisäksi meillä on 2 saunaa, pieni ja rentouttava kylpylä, 10 isoa telttaa, tulisija ulkona ja pieni ravintola. Aloitamme myös moottorikelkkasafarimme leirin pihasta ja ajelemme leiriä ympäröiville korkeille vuorille. Pohjimmiltaan olemme pieni perheyritys, johon kuuluu poikani, vaimoni Maria ja minä Thomas. Meillä työskentelee apukäsinä seitsemän miestä, jotka hoitavat kanssamme asiakkaita ja edistävät majoitustoimintaa täällä Pohjois-Norjassa. Majoituksen lisäksi tarjoamme asiakkaillemme muun muassa moottorikelkkailua ja revontulien bongausretkiä.

Mikä on ollut parasta AuroraHutissa?

AuroraHutin igluveneet ovat toimineet meillä erittäin hyvin. Sen järjestelmät ja tuotteen laatu ovat kokonaisuudessaan erinomaiset. Hyvän lämmitysjärjestelmän ansiosta se on lämmin ja viihtyisä myös talven pakkasilla. Lisäksi se on hyvin helppo pitää puhtaana. Minusta on erittäin positiivista ja tärkeää pitää yllä hyvää asiakaspalvelua. Olette vain puhelin- soiton tai WhatsApp-videopuhelun päässä ongelman ilmetessä. Olemme yrityksenä liikkumassa kohti ympäristöystävällisempiä menetelmiä ja vihreää matkailua. AuroraHut on tämänkin suhteen erittäin hyvä tuote, sillä se on ekologinen ja voimme sen avulla olla enemmän osana kestävän matkailun trendiä. Tarjoamme asiakkaillemme majoittumisen ajaksi käyttöön myös sähkömoot- torikelkkamme. Pyrimme omaksumaan kestävän matkailun trendit nopeasti ja näin olemaan alan suunnannäyttäjiä ja kehittäjiä.

Millaista palautetta olette saaneet asiakkailta?

Jokainen AuroraHutissamme vieraillut on erittäin yllättynyt, sillä majoituskokemus muistuttaa kelluvaa hotellihuonetta. Olemme erittäin iloisia, sillä olemme saaneet paljon hyvää palautetta tuotteesta ja matkailukokemuksesta. Tuote itsessään toimii loistavasti kaikissa ympäristöissä, joihin sitä tarvitsemme. Kesällä ne ovat järvellä ja talvella leirissämme. Voimme hyödyntää tuotetta eri vuodenaikoina eri paikoissa, mikä on meille hyvin tärkeää. Pidämmekin niitä järvellä, vuorilla ja osa vieraistamme jopa pilkkii suoraan igluveneestä. Asiakkaat ovat kokeneet hutista pilkkimisen hyvin kiehtovana kokemuksena. Enemmän sitä kokeilevat skandinaaviset asiakkaamme. Kansainväliset vierailijat ovat yllättyneitä, että se edes on juttu täällä Pohjoismaissa. Tarjoamme majoituksen lisäksi muita lisäaktiviteetteja ja elämyksiä, jos vieraamme haluavat tehdä oleskelustaan erityisen mieleenpainuvan.

Miksi suosittelet AuroraHuttia?

Voimme suositella AuroraHuttia niin yrityksen kuin tuotteenkin puolesta. Meille AuroraHut-kumppanina on erittäin tärkeää, että voimme ottaa yhteyttä puhelimitse ongelman tullessa eteen. Voimme soittaa päivästä tai ajankohdasta riippumatta. Koemme tämän erittäin tärkeäksi, sillä meillä on viisi AuroraHut-igluvenettä, joita käytämme liiketoiminnassamme. Ostettuamme igluveneet, meitä ei jätetty yksin. Tämä on näin käyttäjän kannalta se tärkein, sillä voimme varmistaa liiketoimintamme ja tuotteen toimintakunnon. Työntekijät ovat selkeästi käyttäneet paljon aikaa ja tutkimustyötä varmistaakseen tuotteen rakenteen toimivuuden sekä sen ympäristöystävällisyyden. Se on ekologinen ja kestävä majoitus, jonka voi halutessaan siirtää eri kohteisiin. Yrityksemme kokemuksen perusteella voimme lämpimästi suositella tätä muillekin.

Mitä toivotte tulevaisuudessa AuroraHut-yhteistyöltä ja millaisia uudistuksia tai uutuuksia haluaisit liiketoimintanne tueksi?

Odotan innolla uusia AuroraHut-tuotteita, joita voimme mahdollisesti hyödyntää jo olemassa oleviin igluveneisiimme. Toivon, että jatkamme tiivistä yhteyttä teidän ja meidän välillä sekä, että meitä tiedotetaan mahdollisista uusista trendeistä ja kehitetyistä tuotteista.