Yukiko Fredriksson & Klaudia Kovacs – Kiruna Guidetur & Aurora Camp, Kiiruna, Ruotsi


Kauanko olet ollut AuroraHut-yhteistyökumppani?

Ostimme ensimmäiset kaksi AuroraHut igluvenettämme joulukuussa 2019 ja ne toimitettiin tammikuussa 2020. Eli kohta tulee täyteen kaksi vuotta. Tämä tulee olemaan kolmas talvikautemme, Klaudia täydentää. Alussa suunnittelimme ostavamme yhteensä viisi igluvenettä ja aiomme päästä tähän lukemaan tulevaisuudessa, Yukiko toteaa.

Mikä on ollut parasta AuroraHutissa?

Olemme saaneet todella paljon tukea AuroraHutilta. Aina ongelman kohdatessamme voimme soittaa ja saamme vastauksen nopeasti. Olemme itseasiassa alkaneet opetella suomen kieltä, sillä joskus emme voi puhua englanninkielisen kollegan kassa, Klaudia sanoo. Kun tarvitsemme heitä, voimme aina soittaa heille suoraan. Koemme, että AuroraHutin Youtube-kanavalla olevat huolto-ohjevideot ovat olleet meille suureksi avuksi, Yukiko lisää. Sesonkiajan ulkopuolella autan Klaudiaa Aurora Campilla ja tällöin teen myös huoltotoimenpiteitä. Silloin usein katson apua kyseisiltä YouTube-videoilta. Ne ovat hyvin helppoja ymmärtää. Lisäksi tuote itsessään on ollut erinomainen ja toiminut hyvin niin meidän kuin asiakkaidemme iloksi. Etenkin tänä talvikautena liiketoiminta on kukoistanut. AuroraHut-igluveneet todella tekevät meistä erityisen ja mahdollistavat yrityksemme laajenemisen positiiviseen suuntaan. Nyt kun ympäristöön ja luonnonsuojeluun liittyvistä asioista käydään mediassa paljon keskustelua, on yrityksemme kannalta positiivista pystyä mainostamaan tuotetta, joka on hyvin ekologinen. Me voimme todella sanoa kantavamme kortemme kekoon, Yukiko ja Klaudia toteavat yhteen ääneen.

Millaista palautetta olette saaneet asiakkailta?

Olemme saaneet melkein pelkästään positiivista palautetta. Aika ajoin asiakkaamme ovat suorastaan hämmästyneitä kokiessaan niin ainutlaatuisen majoitusmahdollisuuden. Asiakkaat haluavat kokeilla uusia ja ainutlaatuisia kokemuksia jopa luksushintaan. AuroraHut on ehdottomasti sen arvoinen, sillä kokemus on jotain mitä koet kerran elämässä niin kesä- kuin talvisaikaan. Olemme alkaneet kertoa talvella tuleville asiakkaillemme, että heidän kannattaisi tulla takaisin kesäaikaan, sillä silloin maisema on aivan erinäköinen. Osa asiakkaistamme onkin vieraillut luonamme niin kesällä kuin talvella. Olemme saaneet siis melkein aina positiivista palautetta. On kuitenkin muutamia pieniä teknisiä yksityiskohtia, joista asiakkaamme ovat maininneet.

Miksi suosittelet AuroraHuttia?

Kaiken kaikkiaan olemme olleet hyvin tyytyväisiä AuroraHuttiin ja yhteistyöhömme heti alusta lähtien, Yukiko ja Klaudia toteavat. AuroraHut on auttanut meitä paljon ja voimme aina soittaa tarpeen tullen. Tuote itsessään on hyvin ainutlaatuinen ja on saanut meille paljon uusia asiakkaita. Ihmiset tulevat satojenkin kilometrien päästä katsomaan ja yöpymään AuroraHutissa.

Mitä toivotte tulevaisuudessa AuroraHut-yhteistyöltä ja millaisia uudistuksia tai uutuuksia haluaisit liiketoimintanne tueksi?

Rakastamme uudistuksia ja odotamme innolla mitä tulevaisuus tuo tullessaan, Klaudia vastaa innostuen. Viime kerralla puhuimme kelluvasta saunasta, mikä kuulostaa hyvin mielenkiintoiselta. Mielestäni yrityksen innovointi ja kehittäminen on hyvin tärkeää, sillä olemme pidetty turistikohde ja monet asiakkaamme vierailevat meillä useaan kertaan, Yukiko vastaa. Haluamme pystyä tarjoamaan uutta tuotetta tai kokemusta myös palaaville asiakkaillemme. Kaikennäköiset mielenkiintoiset ja luovat innovaatiot ovat aina tervetulleita. Me annamme palautetta ja te tulette tekemään sen toteen, Klaudia lisää. Yhteistyö toimii todella hyvin. Haluaisimme myös laajentaa ja olemmekin suunnitelleet hankkia lisää igluveneitä, joka sitten antaa työtä yhdelle tai useammalle ihmiselle. Tämä on hyödyksi niin meille, yritykselle kuin asiakkaillekin. AuroraHutit voisivat olla ikään kuin erillinen osa yritystämme, yksi osa Aurora Camppia. Meillä on mökkimme ja voimme laajentaa AuroraHut igluveneiden määrää vastaamaan yhtä suurta aluetta kuin mökkimme ovat tällä hetkellä.